Techniek 


In onze ijsbreiding worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen en vruchten of noten verwerkt zonder syntetische kleurstoffen en smaakstoffen.

Onze compositie wordt gepasteuriseerd en gehomogeniseerd daarmee wordt het kiemgetal gereduceerd wat ziekteverwekkers voorkomt welke in melk in beperkte mate aanwezig zijn.

Iedere dag bereiden wij 20 smaken o.a 10 soorten sorbet-ijs waarin geen vet en geen gluten in voorkomen dit heerlijke verfrissende waterijs waarin U het natuurlijke fruit herkend. De andere 10 smaken welke gebaseerd zijn op melkijs zijn bereidt zonder eieren en bevatten een zeer laag vetpercentage per liter circa 7% 

Gluten:
Komen voor in vijf soorten granen tarwe, rogge, spelt, gerst en kamut. Ook in haver komt gluten voor maar niet de agressieve soort van de andere vijf.

Al onze smaken welke gemaakt zijn van sorbetijs zijn glutenvrij.

Hier vindt U onze allergene lijst:













copyright San-Marco-IJssalon.nl © pvc4 2014